Man är ganska oinspirerad när man seriöst överväger att öppna en tonfiskburk som sin egna middag...
Uppdatering 20:57 :
Den var ganska tråkig, spar den i kylen tills imorgon när jag orkar blanda i något mer.
På menyn nu: avocado, keso, tomat och balsamvinäger i en hackad salig röra...
Mmmmmm....
Fyf…n vad han är bra!
5 månader sedan
2 kommentarer:
Låter inte alls dumt!
Och får man föreslå - chili, en skvätt krossade tomater och creme fraiche till din lilla burk?
Som det är med sallad, eller med bara nån snabbkokad pasta om man nu inte jagar det onda vita (som jag gör :)
Jag kanske toppar det. Var sugen på potatissallad. Och till det åt jag rester i form av potatismos. Och pestopotatis. Potatisfeeest. Och inte förrän jag ätit allt slog det mig att jag ätit potatis med potatis och potatis och sallad. Ridå fru Alm. Ridå
Skicka en kommentar