Avdelningen "Mat jag står över, tack"
Köp hem en bit brie,
ät upp häften,
lägg in andra hälften i kylen,
långt in i kylen,
typ längst bak,
glöm bort den i 2-3 veckor,
hitta den lilla lådan du la den i,
- - - gaaaaaah,
*förvånas över den massiva "luddiga" tillväxten*
*fundera över hur hälsofarligt det egentligen kan vara att odla egen brie i kylen*
Släng den i komposten...
... och hoppas att den ligger kvar istället för att krypa iväg
Fyf…n vad han är bra!
5 månader sedan
2 kommentarer:
Ungefär en likadan hade jag i mitt kylskåp, men tyvärr var det en ost som redan i ätbart tillstånd luktar värre en tio skunkar. Så den stanken som mötte oss när vi öppnade burken går inte att beskriva med ord.
Ja, brie är ju liksom okej att glömma ur doftsynpunkt... Fick ni sanera kylen?
Skicka en kommentar