torsdag 31 mars 2011

Brie man låter bli

Avdelningen "Mat jag står över, tack"

Köp hem en bit brie,
ät upp häften,
lägg in andra hälften i kylen,
långt in i kylen,
typ längst bak,
glöm bort den i 2-3 veckor,
hitta den lilla lådan du la den i,
- - - gaaaaaah,
klicka gärna på bilden för att se ulligheten

*förvånas över den massiva "luddiga" tillväxten*
*fundera över hur hälsofarligt det egentligen kan vara att odla egen brie i kylen*

Släng den i komposten...
... och hoppas att den ligger kvar istället för att krypa iväg

2 kommentarer:

Singelmamman sa...

Ungefär en likadan hade jag i mitt kylskåp, men tyvärr var det en ost som redan i ätbart tillstånd luktar värre en tio skunkar. Så den stanken som mötte oss när vi öppnade burken går inte att beskriva med ord.

Helena m. 4 sa...

Ja, brie är ju liksom okej att glömma ur doftsynpunkt... Fick ni sanera kylen?