tisdag 18 oktober 2011

Ännu en anledning - förutom avståndet...

Pax för att inte åka till Ullared...

- om ändå artikeln hade varit illustrerad med en bild...
(den ovan lånade jag här)

5 kommentarer:

Annika sa...

Men folk är ju inte riktigt riktiga..! Haha!

Minstingen sa...

Svar på din kommentar på min blogg.

Du har ingen aning om grunden till varför vi är besvikna på våran mamma. Och har man ingen aning tycker jag att man inte ska lägga sig i. Jag känner inte dig, vet inte ens vem du är, bara att du är en av mammas bloggkompisar. Jag borde inte ens försvara mig själv, men när du inte vet grunden så tycker jag inte att du bör kommentera. Jag vet inte om mamma sagt mer till dig än det hon skrivit i sin blogg, men det handlar inte bara om att inte få följa med. Jag vet att det kostar aaasmycket att åka, men det är inte det det hänger i. Så om mamma inte pratat med dig vad besvikelsen ligger i så tycker jag att du inte ska lägga dig i. Vi är minst lika sårade som henne.

Helena m. 4 sa...

Minstingen:
Min mamma är död (av en hjärntumör) sedan 7 år tillbaka - jag tycker bara att det finns saker som är värda att såra varandra för och saker man kan klara av ändå. Uppskatta de du har omkring dig som älskar dig medan de finns där...

Minstingen sa...

Beklagar det, men tycker ändå du inte ska lägga dig i om du inte vet riktigt vad det handlar om. Jag älskar min mamma, men som sagt. Lägg dig inte i, tycker jag iallafall.

Helena m. 4 sa...

Jag har redan backat, det borde du sett/läst redan igår. Och det handlar inte heller om att jag söker någon sympati från dig - ville bara ge ett annat (brutalt) perspektiv. Jag tycker bara att man ska tänka efter före, medan man har tid. Mycket man tror är stort är egentligen väldigt mycket mindre än det upplevs.