lördag 27 april 2013

Vasse go' Cissi...

...och alla andra som är lite lagda åt att undvika onödiga kolhydrater
(& LCHF-tänkare)

3 ägg
1 dl grädde (ev. kanske mjölk funkar, vet ej)
3 dl mandelmjöl
2 msk fiberhusk
1,5 tsk bakpulver
1 tsk salt
rostade solrosfrön efter eget tycke, eller andra frön typ linfrön, pumpakärnor eller annat man gillar

Vispa äggen pösiga och vita och rör sen ner grädden.
Blanda alla torra ingredienser i en bunke och rör ner.
Rör till jämn smet och låt stå i 5-10 minuter innan du klickar ut på bakplåtspapper.
Grädda i ca. 20 min i 175 grader.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Det lät gott! Tack sötis!

Singelmamman sa...

Ser och låter jättegott ut!

Helena m. 4 sa...

Bäst färska måste jag säga, dagen efter får de åka en sväng i rosten först...

Fru Venus sa...

Låter som något för mig! Jag bakar en variant utan mandel men med ost, bra lunchmackor :-) Ska testa!